Καλως ήρθατε στην PanMed

 

Αν είστε ήδη εγγεγραμένο μέλος εισάγετε τα στοιχεία σας για είσοδο

Ξεχασα τον κωδικό μου

Αν είστε νέος χρήστης κάντε εγγραφή στο σύστημα

  
Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι
Δεν έχετε δει κάποιο προϊόν

   Εταιρική ταυτότητα  
     
 

Η Pan Med δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και  της κατ'οίκον νοσηλείας  με  εξειδίκευση στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, στα ορθοπεδικά είδη και βοηθήματα όπως επίσης και στις διαγνωστικές συσκευές.


Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ιατρεία, φαρμακεία, καταστήματα ιατρικών ειδών, ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, διαγνωστικά και ερευνητικά κέντρα.


Δημιουργήσαμε ένα πλήρες e-shop Iατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Ελληνική αγορά (www.panmed.gr) μέσω του οποίου διατίθεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων  με προνομιακές τιμές και ευέλικτους όρους αγοράς.


Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Σημαντική είναι επίσης η συνεργασία μας με εταιρείες  παγκοσμίου φήμης.
Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι:

AIRSEP Αμερικής , RIESTER Γερμανίας,  RESMED Αμερικής,  INNOMED Ουγγαρίας,  PROGETTI Ιταλίας.

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας . Εμμένουμε στην επιλογή αυτών των  προϊόντων που συνδυάζουν την ποιότητα και λειτουργικότητα που  απαιτείται.

Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς επίσης και η μέχρι τώρα πορεία  μας, αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, ώστε η Pan Med, να αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα ιατροτεχνολογικού υλικού στην Ελλάδα.