Καλως ήρθατε στην PanMed

 

Αν είστε ήδη εγγεγραμένο μέλος εισάγετε τα στοιχεία σας για είσοδο

Ξεχασα τον κωδικό μου

Αν είστε νέος χρήστης κάντε εγγραφή στο σύστημα

  
Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι
Δεν έχετε δει κάποιο προϊόν

   Όροι χρήσης  
     
 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα panmed.gr παρέχει τις υπηρεσίες του στους πελάτες του με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης . Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του panmed.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.

 

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο panmed.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος panmed.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της panmed.gr.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ισχύει:

1) Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος panmed.gr παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα  από αυτά που παραγγείλατε
ή και

2) Σε όλες τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή στα προϊόντα (να βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης).      

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.    

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή  του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος panmed.gr  παραδόθηκαν  διαφορετικά προϊόντα  από αυτά που παραγγείλατε ή και σε όλες τις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν ή στα προϊόντα  (να βρίσκεται  εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης), εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση του προϊόντος.           

Επιπλέον, για όλες τις πιο πάνω περιπτώσεις θα πρέπει τα προϊόντα προς αντικατάσταση-επισκευή να πληρούν τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

α) να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Τιμολόγιο, Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής Πώλησης κ.λ.π.)

β) να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές μέσα στην συσκευασία τους, με αντιστοιχία το Serial Number του προϊόντος και με την εξωτερική συσκευασία.

Πριν από κάθε επιστροφή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα panmed.gr,  τηλεφωνικά (τηλ:211 7101483) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail: info@panmed.gr) είτε με τηλεομοιοτυπία (fax: 211 7101483).

Τα έξοδα μεταφοράς στην συγκεκριμένη περίπτωση (επιστροφή ή αντικατασταση) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η επιστροφή ή και αντικατάσταση θα ισχύει εφόσον τηρηθούν οι κάτωθι όροι:

1) Εφόσον διαπιστωθεί ελάττωμα κατά την παραλαβή του προϊόντος ή των προϊόντων, θα πρέπει να  επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το κατάστημα με τους τρόπους που αναφέρονται άνωθεν,

2) Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων  (14) ημερών  με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων  (14) ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

 

                                                   ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ     

Η panmed.gr δέχεται ακυρώσεις μόνο εντός της ίδιας ημέρας με την ημέρα παραγγελίας και εφόσον αυτή δεν έχει εκτελεστεί από την εταιρία. Για να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να στείλετε email στη διεύθυνση info@panmed.gr αναγράφοντας τους λόγους της ακύρωσης, τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας. Δεν πραγματοποιείται καμία χρέωση για την ακύρωση μιας παραγγελία που δεν έχει υποβληθεί για επεξεργασία.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας για λόγους ανωτέρας βίας ή για διάφορους άλλους λόγους που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον Πελάτη όπως αδυναμία πληρωμής, μη παραλαβή του προϊόντος χωρίς αιτιολογία, άγνωστη ή ελλιπή διεύθυνση παραλήπτη καθώς και για λόγους που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της Εταιρείας όπως έλλειψη αποθεματικών, απόσυρση προϊόντος κλπ.

 

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται για λογαριασμό,με δαπάνη και ευθύνη του πελάτη.

Κάθε αμφισβήτηση σχετικά με την παραλαβή,την ποιότητα,την ποσότητα και την αξία των παραλαμβόμενων εμπορευμάτων πρέπει να διατυπώνεται εγγράφως και εντός πέντε εργασίμων ημερών από την παραλαβή.Διαφορετικά,θα τεκμαίρεται ότι τα εμπορεύματα παραλήφθηκαν ανεπιφύλακτα,ακόμη και αν δεν υπογράφηκε το συνοδευτικό στοιχείο από τον αγοραστή για οποιοδήποτε λόγο.

Σε περίπτωση βλάβης ,εντός ή εκτός εγγύησης,το εμπόρευμα θα παραδίδεται για επισκευή στην έδρα της εταιρείας από τον πελάτη και θα παραλαμβάνεται επίσης από την έδρα της εταιρείας από τον πελάτη μετά από την επισκευή του.

Σε περίπτωση βλάβης μηχανήματος συμπυκνωτή οξυγόνου,εντός ή εκτός εγγύησης,η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να παραδώσει άλλον συμπυκνωτή στον πελάτη μέχρι να επισκευαστεί.Αυτό γίνεται μόνο σε περίπτωση ενοικίασης συμπυκνωτή οξυγόνου.  

 

 

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Η panmed.gr παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος panmed.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία.

Οι επισκέπτες του panmed.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα panmed.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την panmed.gr., ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την panmed.gr

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η panmed.gr. διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

 

 

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος panmed.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος panmed.gr, και κατά συνέπεια της panmed.gr.

Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος panmed.gr ή με τα προϊόντα ή της υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 70330/2015 σε περίπτωση διαφορών ο καταναλωτής μπορεί να ανατρέξει στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution),
επιλέγοντας τον αρμόδιο φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ).

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του panmed.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το panmed.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του panmed.gr.